• GORE-TEX ®

  PUVAB har i sin GORE-TEX ® kollektion utvecklat ultimata skyddsplagg för tuffa förhållanden. Plaggen är certifierade för flamskydd, ljusbåge, regn, antistat och varsel i kombination med GORE-TEX ® egenskaper för vattentätt, komfort och ventilation

 • Vindkraft

  Höghöjdsjobb som ställer särskillda krav på kläderna

 • Energi & elnät

  Flamsäkra arbetskläder för dig som arbetar med energi och elnät

 • Industri

  Syrafasta kläder i krävande miljöer

 • Järnväg

  Flamsäker arbetsbyxa för järnväg med eller utan kevlar-
  förstärkning på benen. Spårsvetsarbyxan som håller!

  Flamsäkra arbetskläder - ljusbågstestade skyddskläder

   

  Vestas vindkraftverk

  När vi utvecklar flamsäkra arbetskläder - ljusbågstestade skyddskläder är det en utmaning att kombinera design, funktion, kvalitet och ergonomi med god totalekonomi. Dessutom är det viktigt att minimera vår miljöpåverkan. Idag finns tusentals professionella användare framför allt på de stora elnätsbolagen som anser att vi har lyckats. För oss och dig är det viktigt att dina flamsäkra arbetskläder är anpassat till just din arbetssituation. Det är de små detaljerna som gör skillnaden när man använder arbetskläderna varje dag!


  Då varje arbetssituation har unika behov arbetar vi med olika lösningar för olika brancher. Tex är våra flamsäkra arbetskläder i NOMEX populära på pappersbruk där mycket arbete sker innomhus och behovet av syrafast plagg är stort.