Enbart flamsäkra arbetskläder

Enbart flamsäkra arbetskläder

Puvab har som uppgift att tillhandahålla kläder som skall skydda mot bestående men och livsfara. Därför har vi valt att enbart arbeta med certifierade skyddsplagg. Vårt råd är att blanda inte skyddskläder med vanliga arbetskläder när ni väljer klädleverantör.

Läs mer

Miljö

Puvab & miljö

Puvab är ett miljöcertifierat företag enligt EN ISO 14001. Vårt miljarbete är en prioriterad faktor i allt vi gör inom företaget.

Läs mer

Rätt arbetskläder för vintern

Rätt arbetskläder i Kyla

Om du fryser händer två saker direkt. 1 - Du fattar snabbare beslut!   2 - Du fattar oftare fel beslut! Vi har kläder för att du skall må bra oavsett väder.

Nyheter

nyhet eripio

Puvab AB som sedan mars 2017 ingår i Hultafors Group kommer att leverera arbetskläder till ambulanssjukvården i Norge. Detta efter att vunnit delar av den norska upphandlingen av arbetskläder för ambulanspersonal.

Läs mer

Produktutveckling

Puvab är Produktutveckling med produkter för just din arbetssituation

Alla plagg passar inte för alla och absolut inte vid alla tillfällen. Därför har vi utvecklat olika plagg beroende på var och när du skall använda dem. 

Läs mer

GORE-TEX ®

goretex

Puvab har i sitt GORE-TEX ® sortiment utvecklat de ultimata plaggen för arbete i tuffa väderförhållanden. Plaggen är certiferade mot hetta/flamma, ljusbåge, antistat, regn och kyla.

Läs mer